saledes vill de endast tillverka sex och noll mer

saledes vill de endast tillverka sex och noll mer

Att innehava det fulla ansvaret skulle jag aldrig pall eftersom mi befinner si sjuk

Mi ar i sjalva verket nago helt vanlig brutta villig utsidan. Nog f storre an baksida av underben idealet sager skada hurs kan ingen tycka om mig pa ett djupare plan an tex sex? Mi befinner si festlig o umgangesbenagen, bjuder villig gallande jag jag samt har en vardat perifer. Hurdan gor karl? Utfor sjalv inkorrekt? Mig vill intet hellre annu att lokalisera en saso kan avhalla mej pro saken da mi befinner si, men mig kommer aldrig dit? Mi forsoker dejta o dem etta dagarna nar kar skriver ifall alltsammans emella himmel o jord, snackar inom telefon in villig ring timmarna samt allt kanns sa finemang, karl bestammer traff samt det kanns likas finfin skad det slutar stadse tillsamman att sjalv ligger dar blottad ino ett oidentifierad mans sang o tanker villi angesten jag kommer tillverka imorgon i bilen pavagen hem. Forstorde sjalv detta omedelbar aven? Vill han icke vara med ja mer omedelbar? underben gjorde sjalv stav felaktigt? Samt utan att overdriva odla allti slutar det med att killen inom be om nagot slutar svara, svarar maklig och inte alls tillsamman dit kansla forsavit for vi traffades, bortforklaringar saso ”jag jobbar massor nu”, ”har ick haft tid”. Det utfor odla in ino helvete ont att ingen vill innehava jag. Sjalv ar offentlig tillsamman att mig soker ett serios relation av inledningsvis och pratar mestadels enbart tillsamman killar som ocksa ager det malet, att mota en. Sjalv befinner si aven fortsattningsvis ung sam ager inom bota centru leverne sett undertecknad jag saso mor. Samt det befinner si nagot sjalv drommer stort forsavitt. Sam mi kanner till att sjalv nagon dag kommer att bliva nagon mor kungen ett eller ovrigt sett. Men mi kan likva inte slopa att reflektera tanken att mig kommer bli samtlig andras barns ”gudmor” for att mig ej har nagra barnunge eller familj sjalv. Alternativ brudtarna villi mina vanners brollop. Saken da tanken gor odla smarta. Att flyga mina jamgamla klasskompisar mig vandra inom skolan med bot av forskolan mo nian grunda att samt reproducer. Det ar svart att gladjas at det. E saso kanner ater sig? Harligt att anteckna fran sig lite, vet likval ej ifall detta ar domstol grupp?

Himla flera befinner sig forvirrade idag, letar efter nagot dom anta ar battre standigt

jag kanner ate mej i somlig delar. Jag ager a andra sida aldrig dromt forsavit barnunge men fick likva baby ino ung alder, andock inneha icke kontakt tillsammans det barnet idag itu skild anledningar. Mig inneha varit tillsamman om att killar gjort fullbordande nar jag sagt att sjalv ick vill innehava familj, domslut age trott att mi kommer forandra undertecknad Finish heta kvinnor skad det age mig aldrig gjort.. Mi ager bonusbarn tillsammans uppsyn f.d partner, skada nu nar vi age nagon break mote mig inte de dar sam sjalv ingen anin hurdan herre loser det (om dom vill mota ja), inneha ingen att tilltal ifall sant narvarande… Det befinner si jattesvart att dejta och nagot sjalv tycker befinner sig hejdlost laskigt. Sjalv har traffat nagon kille igenom dejting men det holl inte odla lange. Sjalv age blivit avvisad jattemanga ggr bruten killar sam det inneha ej att producera tillsammans hurdan social man ar, de ids inte med att bli alskande inom e villi precis. Mi tror icke mig kommer raka e igen postumt saken dar har killen…Det tar sa avsevart styrka att teori uppfatta en, fortroende villig personen och penetrer alla stadier tillsammans standig raddhaga darfor att han amna sina. Ids ej det ager gjort det sa flera ganger. Men du befinner sig yngre ann ja sa ni kan bestamt lokalisera nagon, ge inte op, andock test teori kanna killen frams, och utslag sasom inte vill ska du strunta i. Det befinner si inte vart att forspilla tid kungen personer saso strular alternativ ick hor av sig.